Párbeszéd a Hagyományos Kínai Gyógyászatról

A „Párbeszéd a Hagyományos Kínai Gyógyászatról” programsorozat keretében a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége és a Hagyományos Kínai Orvoslás az Európai Egészségügyért Alapítvány szervezésében 2019. szeptember 24-én kedden  az Egészségtudományi Karán épületében került sor az  „Egyetemes egészségügyi lefedettség előmozdítása a hagyományos kínai gyógyászat nemzeti egészségügyi rendszerekbe történő integrálása révén” című rendezvény megtartására.

Párbeszéd a Hagyományos Kínai Gyógyászatról

Örömmel adunk hírt arról,  hogy február 1.- én csütörtökön sikeresen lezajlott a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségtudományi Kara, a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOESZ) és Alapítványunk  által közösen szervezett Párbeszéd a Hagyományos Kínai Gyógyászatról c. rendezvény.

Kapcsolatteremtő látogatás Kínában

A Hagyományos Kínai Orvoslás az Európai Egészségügyért Alapítvány Kuratóriuma célul tűzte ki a a kínai gyógyászat oktatását segítő tankönyv  és szakirodalom  kiadásának, valamint a HKO orvostanhallgatók és végzett orvosok kínai tanulmány- útjának támogatását.